Jag har en blogg…

Okej, nu är den ”live and kicking”.. lite haltande och inte helt klar..  har ju inte bäst koll på det här med bloggar och hemsidor.. men rätt nöjd över att ha lyckats fixa till något på egen hand :-) ”kan själv” som min pappa ofta brukar påminna mig om att jag sa redan i tidig ålder!! Och visst kan jag SJÄLV, detta är ju ett solklart bevis på det. Nu ser jag fram emot att få göra ett riktigt inlägg imorgon eftersom klockan blev alldeles för mycket ikväll.. Time to sleep!!!

4 reaktion på “Jag har en blogg…

  1. CamillaRahm Inläggsförfattare

   Tack Lotta!! Känns dock som att jag gärna sitter en eftermiddag med dig och får lite experthjälp i wordpress/bygga hemsida.. :-)

   Svara
 1. Johanna

  Åh vad stolt jag är över dig vännen! Tänk vad spännande att få arbeta med sitt största intresse! Du är som klippt och skuren för rollen som PT. Bodde jag lite närmare hade jag anlitat dig direkt. Stor lycka till min vän!

  Svara
  1. CamillaRahm Inläggsförfattare

   Vad fin du är vännen!! Saknar dig.. lovar gratisträning när jag är i öret :-)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *