Morgonjogg med fint sällskap!!

Idag började jag dagen på bästa sätt med en morgonjogg tillsammans med Sarah i Hagaparken. Perfekt att planera in löprundan på morgonen med en go vän, då förenar man ju lite nytta med nöje :-) och det blir liksom lite svårare att dra sig ur när klockan ringer tidigt… en kylig men härlig morgon som bjöd på ett spegelblankt vatten i Brunnsviken. Jag tycker att en löprunda på morgon gör gott ur många aspekter. Man vaknar till.. får friskluft.. man blir mer fokuserad under resten av dagen.. det är okej att jogga så där riktigt lugnt och skönt.. kroppen mår bra och dessutom smakar  frukosten grymt gott efteråt!! Så ut och spring, det är ju dessutom vår och bästa årstiden för att se naturen vakna till liv igen :-)

bild

 

En reaktion på “Morgonjogg med fint sällskap!!

  1. Sarah

    Bästa starten på dan! Tacksam för ett ”dragplåster” & sällskap som dig 6 på morgon

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *