Långpass på ett annat sätt.. ;-)

I helgen har jag fått kvalitetstid med min älskade vän Sandra och hennes underbara familj i Åsa. Önskar så att vi bodde närmare varandra så att man kan få mer tid tillsammans!! Tanken var att vi skulle ut på ett långpass tillsammans inför den kommande maran.. typiskt nog så kom en hälsporre i vägen och jag lider så med Sandra som verkligen är i kanon form!! Snygg, vältränad och snabb :-)  Men det var ju dessvärre ingen bra ursäkt för mig att inte springa.. nu blev det inte så långt som jag tänkt eftersom jag inte fick det trevliga sällskapet men avverkade 14,2 km och med dagens 11,7 km så kan man väl nästan säga att jag gjorde de 25km som var tänkt… 😉 Ibland får man helt enkelt tänka om och vara nöjd med den träning man får till. Ta med dig det oavsett om du har ett mål du tränar för eller om det bara är din vardagsträning för att må bra. Träning som blir av är bättre än ingen träning alls.. som det så ”klatchigt” heter!!

Till min glädje fick jag dessutom åka med till Surfers i Varberg och kunde inte motstå att köpa mig en ny surfbräda… Så nu är jag lycklig och väntar på vågorna!! Dags att boka surfresa tror jag minsann :-)

bild (2)

En reaktion på “Långpass på ett annat sätt.. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *