Besegrad..

Okej idag fick jag vika ner mig för den där jäkla förkylningen som legat och grott i kroppen senaste dagarna.. Fick bli hemmajobb på eftermiddagen och tyvärr en bortvickad bodypump klass nu ikväll. Gillar inte att behöva vicka bort mina klasser :(

Så nu till mitt faktum, jag är förkyld och hostar.. just när jag absolut varken hinner eller vill vara dålig.. (som om man någonsin vill och har tid med det..?! jo.. det finns faktiskt någon gång jag önskat mig en liten förkylning.. när det är vinter/sommar OS eller fotbolls VM och TV-sändningar hela dagarna :)) Ibland undrar jag om det är så enkelt att kroppen straffar en direkt för att man stressat runt lite väl mycket och jobbat lite dubbelt. Fast då borde jag vara sjuk oftare så det är nog inte så. Jag älskar ju att ha många saker på gång och en välfylld vardag och helg men just idag erkänner jag mig besegrad och bäddar ner mig i soffan hela kvällen utan att göra någonting!! Eller… det kanske är nu man kan hinna med att läsa på om bokföring, bokslut och jobba med de fina budgetmallar jag fått… vi får se :) Först lite C-vitamin boost och en kopp varmt te!!

bild (3)

2 reaktion på “Besegrad..

 1. Dario Icosti

  Ligger själv i soffan med hosta och en näsa som skulle behöva en avstängnings
  knapp.
  Minns inte när jag var kass senast, symtomer på förkylning kommer o går och dom brukar jag ignorera men ibland så blir det för mycket.
  Tror att vi tåler mer än vi tror och att man inte skall känna efter för mycket men att man skall vara lyhörd för kroppens signaler.
  Den säger ifrån när man passerar gränsen och då blir det soffan och en filt…..tyvärr :-)
  Krya på dig/ Dario

  Svara
 2. CamillaRahm Inläggsförfattare

  Brukar också vara duktig på att ignorera och väl haft turen att de gått bra de flesta gångerna.. men ibland så är vila det ända rätta och det är nog så nu!! Krya på dig du med!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *