Kroppen det räcker nu!!

Det räcker nu. Jag har förstått. Man måste vila och ta det lite lugnare ibland!

Men nu har jag gjort det i fyra dagar, nästan fem.. okej, jag var på yoga imorse och tog en morgonpromenad innan men det är ju ”lugn” träning och lite som balsam för kroppen. Jag är sugen på mer nu så ta och försvinn ALLA förkylningsbacillusker för jag ska faktiskt springa marathon om sju veckor!! Långpass.. långpass.. långpass.. det liksom ekar i huvudet på mig just nu men som sagt jag har förstått jag ska vila från löpning.. idag också..

Dessutom så satte faktiskt den envisa förkylningen också stopp för min skidhelg i Hemsedal med bästa Anette. Så med tanke på den kloka avbokningen så borde jag få bli helt frisk nu!!

En hel helg på hemmaplan.. det var ett tag sen. Kanske välbehövligt för lägenheten har blivit städad, tvätten tvättad och jag har bakat :-) Bland annat en sjukt god kladdkaka ”paleostyle”. Receptet finns på denna blogg som för övrigt är en grym blogg med massa bra recept.

Men jag har mest vilat.. så snälla kroppen låt mig bli pigg och kry nu!!

kladdkaka

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *