Vårsol, delmål och en liten crush :-)

Underbara solsken, ta aldrig slut!! Märker ni vilken härlig energi och livsglädje som vaknar till hos de allra flesta nu. Överallt sitter folk ute. På stan, i parker, i båtar som sjösätts, alla njuter och man vill inte gå in på kvällarna. Även om jag erkänner att jag längtade in efter cykelturen hem från en middag på Mälarpaviljongen med en härlig vän ikväll. Lite kyligt i luften och det är då man påminns om att det faktiskt bara är april.

Bara april.. Tänk vad många härliga dagar vi har framför oss med vår, sommar, sol och ljus. Ut och ta vara på det, njut av varje stund du kan!!

I går sprang jag Womens Health Halvmaraton på Djurgården. Ett delmål inför Stockholm Maraton den kanske största utmaningen för mig i år. Jag har sprungit 4 halvmaror tidigare så jag kände mig rätt lugn med distansen även om jag var lite osäker på formen. Jag har ju inte riktigt legat i fas med förberedelser och framför allt inte med långpassen. SÅ när jag drog till med ett PB i form av 1.41.08 (tvungen att skriva det :-)) på halvmaran så kändes det som ett enormt skönt kvitto. Det var en lättsprungen bana och bästa förutsättningarna så det hurrades över många personbästa tider bland löparna (alla tjejer!!). Grymma prestationer och så kul att se det stora löparintresse som bitit sig fast hos ”folket”. Nu är jag laddad och full av energi för kommande träningsveckor, sista upptrappningen inför maran… även om 42 km fortfarande känns läskigt långt… Har fått tipset att bli kompis med Västerbron så idag började jag med en promenad över den fram och tillbaka. Man kan säga att vi bekantat oss lite och ska lära känna varandra mer framöver. Kanske blir det en ny bästa vän :-)

Och du här kommer ett svalkande tips.. testa den nya Loka Crush om du inte gjort det redan. Man kan väl lätt säga att jag har fått en crush på päronsmaken!!

bild 1 (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *