Fjälltoppar, skidor och norskt ”rus”!!

Den bästa energin är påfylld efter en härlig helg i Hemsedal med delar av de norska ”kitechicks” teamet!! Vi har gått topptur upp på fjället, njutit av fint väder och avslutat säsongen på bästa sätt med en del party också 😉 Känner ett skönt norskt ”rus” efter denna helg och är sugen på mer i det vackra landskap som vårt grannland har att erbjuda. Börjar helt klart förstå varför man ”drar på hytten” tidigt alla fredagar om året.. (den erfarenheten har man ju fått efter jobb i norskt bolag senaste två åren :-)) och skulle absolut kunna tänka mig att veckorna såg ut så. Mer tid för det man brinner för och som ger energi!! Jobb är självklart viktigt men att prioritera, värdera och framför allt njuta av sin fritid känns alltmer viktigt i den stressade värld vi oftast lever i.

Fantastiskt att ha dessa vänner med gemensamma intressen i både kitesurf och skidåkning och annat spännande!! Vi var inte fulltaliga denna gång och min härliga ”Team Sweden” kompis, Sara, saknades också men jag hoppas att vi alla snart är samlade för nya äventyr med kites eller skidor på :-) Tack för att ni finns i mitt liv!!

bild (7) bild 1 (3) bild 2 (3)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *