Spring spring spring!!

Nu är det nära.. och jag erkänner.. jag är faktiskt mer pirrig än normalt. Det är nog distansen som skrämmer. 42 KILOMETER. Är mina ben pigga och klara för det? Är det mentala klart för det? Ja, jag tror faktiskt det. Efter en skön vilodag vid poolkanten hos min syster igår så joggade jag en liten lätt runda imorse (läste en massa olika artiklar om träningsupplägg igår där det tipsades om just en sån.. lätt och skön jogg dagen innan start…) och jag kände mig pigg och förväntansfull både i benen och i tankarna :-)

Nu kör vi – mål nummer två detta år, STOCKHOLM MARATON, jag är redo!!

4 reaktion på “Spring spring spring!!

  1. Syster

    Det kommer att gå alldeles strålande bra! Lycka till så hörs vi efter målgång:-) Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *