I can and I will AND I DID IT!!

Jag sprang mitt livs första maraton igår med ett stort leende på läpparna och det sitter kvar idag också. Det gick bra, det gick riktigt bra och framför allt var det mycket roligare än jag trodde. Vilken känsla att få ta sig runt vår vackra huvudstad med en massa vänner, bekanta och andra människor som hejade på längs vägen (stort tack till alla mina fina vänner som fanns där, ni anar inte hur mycket det betyder). Med andra löpare som också kämpade på springandes längs banan. Alla med förväntningar, med målsättningar, med vilja, med glädje, med smärta… Alla på väg mot Stadion och målet efter dryga 42km. Jag fick rysningar när jag sprang in på löparbanan på anrika Stockholm Stadion för ett varv runt innan målgång.. de sista 300 metrarna… benen fick liksom ny kraft och det där leendet blev nog ännu större. Det här ska jag göra igen!!

Ett mål. Hur viktigt är ett mål? För mig är det viktigt och det kräver sin planering och upplägg för att nå det. Ibland är det tungt på vägen men det finns inget som kan beskriva den känsla som infinner sig när man når sitt mål. Ibland lyckas man över förväntan och ibland kanske resultatet blir mindre bra men det fina är att då kan man alltid ta med sig något vidare till sitt nya mål. Därför tror jag att vi alla behöver sätta mål, stora som små mål, olika mål, flera mål, de mål som är viktiga och känns bra för just dig. Jämför inte dina mål med någon annan, de är unika för dig och det är bara du som kan uppnå dem med din vilja och inställning. Visst, vi kan vara beroende av andra på vår väg till målet men i slutändan är det du som bestämmer, ansvaret är ditt hur hårt det än låter. Och mål är kul, det ger resultat. Så mina vänner, sätt mål, njut på vägen mot målet och fira när du nått målet!!

 

bild (1)

3 reaktion på “I can and I will AND I DID IT!!

 1. Sandra

  Jag får rysningar bör jag löser det!!! Du är såååå häftigt!!!! Jag ska genast sätta upp målet på nytt för jag vill verkligen springa Maran!!!
  Puss på dig bästa

  Svara
  1. CReativeTraining Inläggsförfattare

   JAAA och jag vill gärna göra det med dig älskade vännen!! Puss på dig

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *