Var är sommaren?

Okej.. det är ljust sent på kvällen och nästan hela natten.. men det är nog det enda som påminner mig om sommaren just nu.. Kallt, blåsigt, regn och dessutom känns det som att det lurar en förkylning i min kropp efter en något kylig midsommarhelg i skärgården.

Trotsade dock både förkylningen och vädret med en morgonlöprunda runt Karlbergskanalen imorse och ett skönt eget styrkepass efter att jag haft min PT-kund ikväll. Testade på lite av de övningar jag kör med mina kunder på Din Hälsa vid Odenplan och inser återigen vilken bra träning det är att köra utan gym-maskiner och en massa tunga vikter. Funktionella övningar där stora delar av kroppen får vara med och jobba ger både flås, bra pump i musklerna och en och annan svettdroppe.. underbar kombo :-) och kanske var det bästa av allt att det inte längre gjorde så mycket att det blåste snålblåst och var iskallt när jag gick hem.. Träning, kan råda bot på det mesta, även vädret!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *