Relax, långpass och storbak!

Vissa helger fyller på med mer energi än andra helger. Jag fyller på med energi på olika sätt, Många gånger är det genom full fart med inbokade resor, aktiviteter av olika slag, afterworks, middagar, umgänge med vänner & familj och inplanerad träning. Jag gillar tempo och full fart. Jag tycker om att vara uppbokad för det innebär mycket socialt umgänge med inspiration och energi från andra i min omgivning.

MEN det kan vara oerhört skönt när det kommer en helg som är relativt oplanerad och det finns tid att ta det lite som det kommer.. När man ganska spontant kan boka in en natt på Yasuragi med en härlig vän och bara njuta av lugnet, bada, relaxa och äta god mat. Frossa i en härlig frukostbuffé efter att simmat i en tom bassäng tidigt på morgonen och sen avsluta med ett skönt yogapass innan utcheck. När det finns tid att ta en lång löprunda där kroppen känns pigg och man ganska lätt tar sig runt 20km utan att man bestämt sig för den distansen innan… (första riktigt långa rundan sen maran). När man får komma ut på middag och mysigt häng till en annan härlig vän utan att ha planerat i veckor innan. När man vaknar en söndag och tänker att man ska baka och så börjar man leta recept, exprimentera och vips så har man bakat tre brödsorter och gjort en ny laddning av favoritmuslin. När man har tid att köra lite egen styrketräning på innergården. När man har möjlighet att få avsluta med promenad och kvällsmat med ytterligare en härlig vän. Allt detta trots att helgen i stort sett var obokad i mitten av veckan och att känslan fick avgöra val av aktiviteter/innehåll denna helg. Nu är jag påfylld med fin energi från vänner och den sköna känslan över att ha möjligheten att göra vad jag vill!!

Lovade lite recept på brödbaket tidigare på instagram och idag hittade jag mycket av inspirationen på hemsidan www.undervarttak.se Tar ofta lite av det som finns hemma och kanske byter ut något eller testar någon variant men det här är grunden till de två mjuka bröd jag gjorde idag:

Nötlimpa till höger på bilden (hade pumpakärnor istället för sesamfrö och hade i lite fiberhusk i smeten också)

Morotsbröd i långpanna  till vänster på bilden (Här höll jag mig till receptet och kan VERKLIGEN rekommendera detta bröd, saftigt och gott)

 

bild 1 (4)bild 2

 

 

2 reaktion på “Relax, långpass och storbak!

  1. CReativeTraining Inläggsförfattare

   Ni har en fantastisk hemsida så länkar med glädje till era recept!! Tack för inspiration :-)
   /Camilla

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *