Vanliga vardag!!

Oj nu gick det lång tid mina mellan mina blogginlägg.. tog semester från allt ”administrativt” denna sommar och det har varit underbart skönt. Och vilken SOMMAR vi haft, kan man få en sådan varje år tror ni?!? Underbara kvällar, massa bad, många soltimmar, älskart :-) och har njutit till max.

Men nu är den här, vanliga vardagen.. den där känslan av att något är slut kan infinna sig.. lite ”ångest”.. (ja den smyger ju lätt på oavsett om man vill eller inte..) men å andra sidan är det en start på något nytt också.. en ny höst.. du vet inget om morgondagen!! Så plocka fram nyfikenheten över vad som kommer istället :-) kanske det är läge att sätta ett mål som du vill sträva mot? Det behöver inte handla om träning, kost eller allt det där som det ofta handlar om. Det kan handla om att leva i nuet och faktiskt ta vara på tiden som är just nu. Lite så tänker jag.. ett ord som fladdrar upp i min hjärna är livskvalitet.. vad det nu betyder för just dig vet inte jag men det kanske är värt att fundera lite över det ibland!! Låt den vanliga vardagen betyda något och vara en väg mot ditt mål eller kanske en dröm men glöm inte att vara här och nu också. Jag tror det blir så mycket bättre då :-) Bjuder på min ”vanliga vardagsbild” från igår när det blev kitesurf och kvällsfika på Torö. LIVSKVALITET!!

bild (3)

Har också lovat några av mina instagramföljare ett brödrecept som jag bakat flera gånger i sommar och återigen hittade jag det på på www.undervarttak.se Supersmarriga aprikos och fikonbröd  (jag vet.. det står juliga frukostbröd men de funkar finfint mitt i sommaren också det lovar jag)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *