Solig morgon med PT-kunder och stärkande feedback

Klockan ringde tidigt idag. Två PT-kunder på morgonen innan jobbet. Eller ja.. jag har ju faktiskt två jobb, kanske tre egentligen med instruerandet på WorldClass. Det känns bara inte som att mina PT-kunder är ett vanligt jobb. Det är ju fantastiska kunder som vill träna och jag ska inspirera dem till det som är en stor del av mitt liv och som jag själv tycker är kul. Utmana sig själv, träna, känna sig stark och må bra!

Det var en fin morgon med blå himmel och mot slutet värmde solen skönt, Vi körde ute i Vasaparken och just idag var det inte antal reps utan tiden som räknades. Variation, Styrka blandat med flås. Funktionellt. Hela kroppen. Övningar där flera muskelgrupper arbetar samtidigt. Enkelt. Svettigt. Jobbigt. Kul. Bra. Är det kul? Är det bra? Jag tycker ju det.. och hoppas att mina kunder tycker det… Jag får energi av att träna dem och de inspirerar och motiverar mig. Får mina kunder samma energi av träningen de ”utsätts” för?

Svaret kom idag i form av ett mail med feedback. Jag blev glad, tacksam, lycklig och fick bekräftelse. Så viktigt och så härligt! Så härligt att jag måste dela med mig av de fina orden.. så f**k jantelagen för en stund 😉

Du är fasiken klippt o skuren för att stå med tidtagarur o säga ”spänn magen!” ”Bra jobbat!” :) Trots att du har otroligt lååååånga sekunder ibland o ger mig konstiga övningar så har jag en skräckblandad förtjusning inför varje pass :) så tack för att jag fått ett lite tjockare pannben!! Dina pass gör så att man vill fortsätta, hade vi inte kört hade jag aldrig anmält mig till en halvmara – du är inspirerande helt enkelt.

Energiboost och Egoboost. We all need it!! Tack till dig Mari!!

2 reaktion på “Solig morgon med PT-kunder och stärkande feedback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *