Numera även löpcoach!

Löpcoach – efter denna helg kan jag använda även den titeln!! Har varit en fantastiskt rolig och lärorik helg. Återigen levererar The Academy en utbildning på högsta nivå med en grym lärare, tack Magnus Hagström för den kunskap och inspiration du delade.

Maxpulstest – någon frivillig? Så klart man räckte upp handen på den!! :-) Så idag fick jag hoppa upp på löpbandet och genomföra detta test.. Har gjort det en gång förut men det var nog mer än 15 år sen. Minns det som apjobbigt och det var inte annorlunda idag. Det svåra är att inte fega. Jag fick hjälp att inte fega. Ändå fegade jag lite. Överdrev känslan på borgskalan av rädsla att inte orka. Det genomskådades och jag fick jobba hårt ändå.. Nådde 188 slag/min som högst. Fick en uppskattad maxpuls på ca 195 slag/min av Magnus, som är van att göra dessa tester och läsa av på annat än bara puls. Det krävs att man gör några tester för att man ska våga hela vägen. Så mitt fegande var okej 😉 Maxpulsen är helt individuell och är inte ett mått på vilken kondition du har eller hur vältränad du är. Men den är ett riktigt bra verktyg att använda i din träning. 

Jag är fylld av ny inspiration och ska nöta löpteknik, tröskelpass, intervaller av olika slag och massa annat skoj istället för att nöta långpass och samla mil… Fast något långpass lite då och då kommer det ändå bli, bara för att jag gillar’t!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *