Sköna september!!

September och solsken. Fortfarande varma sköna kvällar. Vackra mornar med dimma. Härliga solnedgångar med vackra färger. Klar och skön luft att andas in. Visst är det ljuvligt?! Jag har senaste veckan tänkt på hur härligt det är med årstider och att de har sina fördelar. ALLA FYRA!! Och jag vet att det är lätt att säga nu när det är en septembermånad som visar sig från allra bästa sidan… 😉 men jag är ju en av de få som gillar höstrusk också.. när jag får ge mig ut och kitesurfa eller leka med min andra bräda på vågorna… så jag kommer inte klaga när höststormarna kommer heller… och jag såg precis på nyheterna att det är på väg. Höstrusket. Så du som inte tycker som jag.. ta vara på det kommande dagarna.

Mitt tips till er blir idag att testa en liten löptur på morgonen om du har möjlighet. Jag lovar att den där stunden som du behöver gå upp tidigare kommer att betala sig. Bra start, mer energi under dagen, ett bättre fokus på jobbet och det är dessutom rätt härligt att se när naturen eller staden vaknar upp. Bjuder på lite inspirerande bilder från veckan!

bild

bild (4)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *