En snabb mil!!

Bara 5 dagar kvar till mitt sista stora mål i år. Lidingöloppet 30km. Jag är taggad och känner mig bra förberedd. Det ska bli kul. Hoppas jag… det är ju det man aldrig vet.. hur är dagsformen när det är dags för start.. hur känns benen.. hur mår kroppen.. hittar man det där perfekta ”flowet”.. Det visar sig på lördag!!

Dagens höstrusk fick mig att fundera på om jag skulle strunta i träning.. (väldigt dålig ursäkt jag vet) men eftersom jag hade en vilodag igår och tänkt ta det relativt lugnt senare i veckan så snörade jag på mig skorna och gav jag mig ut på en löprunda. Tänkte mig en kortare variant i ett högre tempo. Det kändes direkt, det var en bra dag och benen var pigga. Så det blev en mil, en snabb mil. Tror rentav att det är min snabbaste mil. Klockan stannade på strax över 45min, i snitt 4.29/km. En skön känsla när man inser att jobbet med olika typer av intervallträning har gett resultat. Jag fixar att hålla ett snabbt tempo på en relativt lång distans. Jag har pressat min tröskel och det är vad det handlar om. Vi måste utmana oss på en högre nivå för att förbättra konditionen när målet är pressa tider och nå ett uppsatt tidsmål.

Jag har satt ett mål för lördagens lopp. Jag tänker göra allt för att nå det. Jag är förberedd. Jag hoppas på ett skönt FLOW!!

2 reaktion på “En snabb mil!!

 1. Syster

  Lycka till syrran, det kommer gå som en dans om jag känner dig rätt! Hoppas du har några supportrar efter spåret! Freja får komma o heja en annan gång… Heja Milla, heja Milla! Hon tror ju stenhårt på dig iaf som tänker att du springer Sthlm-Örebro när du hälsar på oss;-) Kram på dig!

  Svara
  1. CReativeTraining Inläggsförfattare

   Haha ja hon har höga tankar om mig lillskruttan!! Känns skönt att det är lite kortare än Sthlm-Örebro imorn iaf :-)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *