Föreläsning, bloggmingel och trevlig middag!

Sista veckorna har varit minst sagt fullspäckade. Det är full fart på alla håll och på toppen av det har jag genomfört en liten flytt… och lever nu i det där härliga kaoset av flyttkartonger. Ni vet den där känslan när man på morgonen rotar runt i alla kartonger och ändå inte hittar något av det man behöver.. men mitt i all röra så känner jag en härlig energi just nu. Det är kul. Det rullar på. Nya saker. Nya utmaningar. Det är livet. MITT liv och jag kan välja vägar och styra över mina val.

idag fick jag extra energi av en lunchföreläsning som jag höll i för ett företag som har valt att satsa på sin personal och investera i ”hälsa”. Ett fantastiskt bra val som fler företag borde göra!! Fyllde på med mer positiv energi under ett kvällsmingel för tidningen Kurera där jag ska börja blogga på deras sajt http://kurera.se/bloggar

Ett kul uppdrag och jag klurar nu på ett bra namn för min blogg som ska handla om träning, kost och lite ”outdoor lifestyle” som surf, kite och skidåkning. Saker jag älskar med andra ord :-) så håll utkik om du vill följa mig där…

Sist men inte minst avslutade jag kvällen med en trevlig middag tillsammans med härliga vänner. Bra onsdag i oktober helt enkelt!!

Och så lite energipåfyllning i form av en bra goodiebag också…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *