Om mig

Jag är Cert. Kost och Träningskonsult (The Academy) vilket inkluderar en licensierad PT och kostrådgivarutbildning. Jag är också utbildad löpcoach och har 15 års bakgrund av instruktörsrollen inom gruppträning. Dessutom är jag diplomerad samtalscoach och coachar inom alla tänkbara områden där du som klient vill utvecklas eller göra en förändring.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och ett intresse som präglar min livsstil därför driver jag nu mitt egna bolag inom just detta område. Det är fantastiskt att jobba med det jag själv älskar och få vara med och bidra till att andra också hittar och ser fördelarna med ett aktivt liv. Träning går att variera i så oändligt många former och jag är övertygad om att alla kan hitta något som man går igång på och tycker är kul.

Vardagsträningen för mig består ofta i löprundor, lite styrketräning och ett och annat pass yoga/rörlighet. Mina största intressen när jag är ledig är att surfa (vågurf och kitesurf) och åka skidor så jag ser till att träna förberedande för dessa aktiviteter också.

Jag går i gång på utmaningar och sätter gärna mål för träningen så man enklare kan hålla uppe motivationen (för ja den försvinner för oss alla ibland..)  Bland annat har jag genomfört ”Öppet Spår” dvs de nio vasaloppsmilen, sprungit fyra marathon, två Lidingölopp och genomfört en halvklassiker.

Jag tror på allsidig träning kombinerat med en aktiv fritid och framför allt att hitta balansen i det man gör!

IMG_0275IMG_0365

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *