Om mig

Jag är diplomutbildad samtals-coach med en fördjupning inom det kognitiva arbetssätten ACT (acceptance commitment therapy), EI (emotionell intelligens) och positiv psykologi. Jag är också licenserad personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare och hälsocoach med inrikting på beteende/livsstilsförändringar. Utöver det har jag snart 20 års erfarenhet av instruktörsrollen inom gruppträning.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och ett intresse som präglar min livsstil. Att få driva eget inom just detta område är fantastiskt roligt och jag älskar variationen jag idag har i mina uppdrag.

Vardagsträningen för mig består ofta i löprundor, lite styrketräning och ett och annat pass yoga/rörlighet. Mina största intressen när jag är ledig är att surfa (vågurf och kitesurf) och åka skidor så jag ser till att träna förberedande för dessa aktiviteter också.

Jag går i gång på utmaningar och sätter gärna mål för träningen men anser inte att det är ett måste. Det viktiga är att man hittar ett sätt som passar utifrån givna förutsättningar och som kan motivera till att få in rörelse i sitt liv på ett enkelt sätt. Kanske är det en känsla man vill uppnå som inte är mätbar i siffror.

Jag tror på allsidig och enkel träning i vardagen tillsammans med tid för återhämtning och reflektion. Det mentala insikterna är många gånger viktigare än det fysiska för att hitta sin balans eller var det nu obalans.. (läs: mer av det du vill göra!)

IMG_0275IMG_0365

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *